Airconditioning-
Panasonic is zonder twijfel één van de absolute leiders binnen de sector van klimaatregeling. Innovatieve producten met geavanceerde technologieën die de toon zetten voor airconditioning systemen wereldwijd. 

De airconditioners besparen energie en zuiveren je omgeving.


*Verschillende modellen binnenunits zijn beschikbaar: wandmodel, vloermodel, cassette en kanaalmodel.Welke oplossing past bij u?Single split


Bij de single split systemen heeft men 1 binnenunit en 1 buitenunit per opstelling.
Multi split


2 tot 5 binnenunits kunnen worden gecombineerd bij 1 buitenunit.

De Multi split is in staat om verbinding te maken tussen verschillende soorten binnenunits met verschillende capaciteiten.


Econavi sensoren


EcoNavi sensoren monitoren de intensiteit van het zonlicht, de bewegingen van mensen, het activiteitenniveau en de afwezigheid van mensen om onbewuste energieverspilling te detecteren. EcoNavi past het koelvermogen automatisch aan om efficiënt energie te besparen zonder dat dit het koelcomfort en het gebruiksgemak beïnvloedt. Dit kan leiden tot energiebesparingen van 38 procent op de koeling.
Nanoe technologie


Nanoe verbetert de voordelen van verstoren elektrostatische waterdeeltjes dankzij experimenten. De voordelen lopen uiteen van het weren van virussen van bacteriën, tot het tegengaan van zowel schimmels als allergenen en het hydrateren van de huid. Experimenten door universiteiten en onderzoeksinstellingen hebben de effecten van nanoe aangetoond. Wereldwijd wordt de aandacht op deze baanbrekende technologie gericht, die de sleutel kan zijn om tot optimale luchtzuivering te komen.